Over SC skateshop

SC skate shop, voorheen : "The Sportscave" is een webwinkel en een skateshop / stuntstepwinkel en BMXwinkel in BMX en skate/Longboards en stuntsteps begonnen in 2015. Ontstaan vanuit een jeugd passie en vraag van de omgeving van Noord-Holland om een mogelijkheid te creëren om bikes en boards aan te bieden. Door de contacten in de diversen sporten bied SC skate shop vaak een collectie demo bikes en boards met grote kortingen! Met het complete MGP pro scooter / stuntstep assortiment uitgebreid met een MGP MFX collectie in combinatie met Blunt/ENVY, Hang5Gear, Aztec, ROOT, Lucky en Apex onderdelen. De BMX collectie bestaat uit de merken FLYBIKES, HARO BMX, MONGOOSE en PREMIUM bikes en de meeste onderdelen merken. Ook voor de beschermers en helmen van Shadow, Kingkong en TSG ben je bij SC shop aan het juiste adres.

In "de" skateshop van Noord Holland hebben we uiteraard ook een collectie pennyboards skateboards en longboards.

Inmiddels zijn we verhuisd naar ons nieuwe indoor Skate/Step/BMX park SAMCITY !!

Plan je bezoek en kom bij ons rijden en de shop checken https://www.samcity.nl/bmx-skatepark/

Uiteraard zijn alle producten die bij ons op de website staan op voorraad!!

SC shop

West Friese Parkweg 4

1626 MA    Hoorn

Noord-holland

mobiel: 06 13 760 416

https://www.samcity.nl/bmx-skatepark/

Openingstijden:

Zomervakantie:   Maandag tot en met Zondag van 10:00 tot 17:00

We hebben een shop waar je alle producten die op de website te zien zijn kan komen bekijken en direct meenemen.
Ook hebben we een reparatie en montage afdeling waar onderdelen direct gemonteerd kunnen worden of eventuele reparaties verricht kunnen worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »